I-Conect, serviciul de Internet Banking al Credit Agricole, poate fi accesat de oriunde din lume, de la orice computer care este conectat la internet si care indeplineste conditiile minim necesare de accesare a aplicatiei de Internet Banking.

Securizarea comunicarii dintre client si banca se bazeaza, in principal, pe autentificare bidirectionala prin certificate digitale, obtinandu-se astfel cel mai inalt nivel de securizare a transmiterii informaţiilor, practicat in reteaua internet.

Sistemul de securitate al serviciului de Internet Banking al Credit Agricole este dezvoltat in concordanta cu standardele internationale in ceea ce priveste securitatea tranzactiilor prin internet.

Foarte important cand va conectati la serviciul I-Conect (Internet Banking):

  1. Utilizati adresa web a bancii https://www.credit-agricole.ro pentru a gasi link-ul catre serviciul I-Conect sau introduceti direct de la tastatura adresa URL: https://i-conect.ro/ib/ pentru a va conecta;
  2. Verificati autenticitatea site-ului de Internet Banking al bancii prin click pe icoana “Norton Secured powered by VeriSign” si asigurati-va ca in fereastra afisata se gasesc informatii despre securizarea site-ului si valabilitatea certificatului conform imaginii de mai jos:
  3. Verificati intotdeauna certificatul digital de pe serverul la care va conectati (in pagina deschisa prin accesarea https://i-conect.ro/ib/ click pe lacatelul din dreapta sus). In plus, verificati intotdeauna ca sunteti pe o conexiune sigura, respectiv https si nu https;
  4. NU salvati parola sau alte informatii legate de serviciul de Internet Banking in memoria calculatorului;
  5. NU divulgati nimanui parola si informatiile legate de securitatea conturilor dumneavoastra. Reprezentantii Credit Agricole nu vor solicita niciodata telefonic, prin email sau SMS informatii de genul: parola de acces la Internet Banking, PIN-ul cardului sau alte parole si informatii cu caracter confidential. Nu trebuie sa divulgati nimanui parola dumneavoastra de acces la serviciile Credit Agricole; DACA SUNTETI CONTACTAT PRIN E-MAIL SAU TELEFON DE CINEVA CARE VA CERE ACESTE INFORMATII, ESTE CU SIGURANTA O TENTATIVA DE FRAUDA!
  6. Schimbati IMEDIAT parola daca banuiti ca a fost aflata de o alta persoana;
  7. NU utilizati frecvent calculatoarele din locuri publice precum Internet Café pentru a va conecta la serviciul de Internet Banking, deoarece acestea nu sunt suficient de sigure;
  8. Verificati-va in mod regulat conturile;
  9. Contactati serviciul de suport al Credit Agricole imediat ce observati tranzactii dubioase (la numarul de telefon +4 021 312 80 32 sau la adresa de e-mail: ibanking@credit-agricole.ro).