Platinum Card

Privilegii nelimitate și prestanță  

Platinum MasterCard Crédit Agricole, primul și singurul Platinum contactless din România care îți oferî facilitatea multicurrency – acces simultan la trei conturi în monede diferite: LEI, EUR si USD.

Oriunde te-ai afla, poți accesa conturile tale, iar debitarea contului se face prioritar în funcție de valuta în care s-a efectuat tranzacția.

Cardul este acceptat la peste 29 de milioane de puncte de retail din întreaga lume, pe Internet și 1,4 milioane de ATM-uri.

Călătoriile sunt mai plăcute cu Platinum MasterCard

Beneficii incluse:

Servicii de asigurare gratuite în caz întârziere a bagajelor sau întreruperea călătoriei.

Detalii privind asigurarea:

Condiții generale de asigurare pentru călătorii – click aici

  • Solicitantii incepand cu varsta de 65 ani, in vederea incheierii unei de asigurari de calatorie aferenta cardului Platinum, in unitatile noastre bancare, vor accesa pagina de internet  – website Groupama Asigurari la urmatorul link: https://www.groupama.ro/groupama-asigurari, sau reprezentantilor de vanzari, consilieri zonali bancassurance conform listei.

Certificat de asigurare – click aici

Formular de informare – click aici

Cu Platinum MasterCard, devii automat membru al programului MasterCard Premium & Business, având acces la oferte exclusive din partea unor comercianți de top din România, pe tot parcursul anului. detalii aici

Ofertele internaționale prin programul Priceless Cities pot fi consultate pe platforma www.priceless.com/romania.

 

Acces gratuit în saloanele Mastercard de la aeroportul Henri Coandă din București și Mastercard Sky & Jet din Viena. Detalii aici https://www.mastercard.com/ro/consumer/mastercard-business-lounge.html

 

Îți oferim un card cu beneficii unice și servicii tip “all inclusive” cu plata în rate, deoarece am distribuit costurile de administrare anuală pe fiecare lună în parte. Costurile detaliate sunt menționate in „Tarife și comisioane persoane fizice și persoane fizice autorizate”. Detalii complete:

  • Listă comisioane Platinum card – click aici

Te așteptăm în sucursalele Crédit Agricole, unde consilierii noștri îți vor oferi asistență pentru obținerea cardului contactless Platinum MasterCard Crédit Agricole. Ai nevoie doar de buletin.

Poți solicita emiterea de carduri suplimentare pentru cei dragi.

SMS alert –  primești notificări pentru orice tranzacție efectuată prin card

3D Secureefectuează tranzacții în siguranță pe internet

Activare pentru tranzacții pe internet – în funcție de nevoi, poți accesa facilitatea prin Internet Banking (i-conect) sau Mobile Banking (m-conect) 24h/24 pentru activare/dezactivare.

Schimbare PIN – poți schimba PIN-ul cu unul ales de tine la bancomatele băncii și rețeaua de peste 500 ATM-uri Euronet.

Raportarea furtului, pierderii cardului ori a oricărei suspiciuni de copiere a datelor de pe cardul tău se anunță în cel mai scurt timp la numărul de telefon + 4 021 222 33 36, disponibil 24 de ore din 24.