Crédit Agricole România si BlackCab anunță lansarea unui parteneriat, prin intermediul căruia toți clienții CA România posesori de carduri bancare vor beneficia de o reducere de 10% pentru orice cursă plătită cu cardul.

Folosește cardul tău Maestro, MasterCard Standard sau MasterCard Platinum pentru a plăti cursa  efectuată cu BlackCab și pe lângă plata facilă, comisioane 0 pentru plată cu cardul și siguranța tranzacției, vei plăti mai puțin cu 10% din valoarea facturii.

“Suntem în permanență preocupați de a oferi clienților noștri mai multă valoare adăugată și parteneriatul cu BlackCab este un astfel de beneficiu pe care-l punem la dispoziția utilizatorilor noștri de carduri. În același timp, serviciile oferite de BlackCab oferă un transport profesionist care pune pe primul loc încrederea, confortul și siguranța pasagerilor, aspecte care corespund standardelor înalte ale clienților noștri” a declarat Jean-Paul Pinchon, Deputy General Manager Business Crédit Agricole România.

Pentru a beneficia de reducerea de 10%, posesorii de carduri Crédit Agricole România trebuie să introducă, in momentul plasării comenzii, în aplicația BlackCab de pe telefon sau online, pe www.blackcab.ro, codul promotional CA10.

Parteneriatul este valabil până în 9 aprilie 2020.

Despre Crédit Agricole

banca pentru tine / a whole bank just for you / toute une banque pour vous

Datorită modelului său de bancă universală centrată pe relația cu clientul – legătura strânsă dintre băncile sale universale și activitățile specializate – reafirmată prin noul sau slogan „a whole bank just for you“, Crédit Agricole își sprijină clienții în toate proiectele lor personale și profesionale, oferind o gamă largă de servicii: servicii bancare curente, credite, economii, asigurări, gestionare a activelor, imobiliare, leasing, factoring, servicii financiare pentru companii mari, servicii pentru investitori.

Aflată în slujba a 51 de milioane de clienți[1] din întreaga lume, grupul nostru se distinge, de asemenea, prin modelul său distributiv, o bancă centrată pe relația cu clientul pe toate canalele de deservire, precum și prin mobilizarea celor 141.000 de angajați care fac din Crédit Agricole o bancă dedicată relațiilor cu clienții.

Fundația Crédit Agricole se bazează pe relațiile cooperatiste și mutuale, date de cei 9,3 milioane de asociați și aproape 31.000 de administratori ai băncilor locale și regionale, acest mod specific de organizare asigurându-i stabilitatea și durabilitatea. Soliditatea sa provine și din valorile de transparență, relația cu clientul, responsabilitate și deschidere către lume și comunități locale, pe care le cultivă de 120 de ani.

Politica de responsabilitate socială la nivel de societate a Crédit Agricole este esența identității sale ca bancă receptivă și loială în timp. Această atitudine se regasește în produsele și serviciile oferite și influențează toate activitățile sale. Acesta este un factor cheie în performanța generală și un vector puternic de inovare.

Astfel, Grupul Crédit Agricole își consolidează an după an pozițiile fruntașe. Este primul finanțator al economiei franceze[2] și primul asigurator din Franța[3]. De asemenea, este primul asigurator bancar din Europa[4], primul asset manager la nivel european[5] și al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel mondial[6].

  • Prezență mondială în 47 de țări
  • 51 de milioane de clienți
  • 141.000 de angajați în Franța și în străinătate
  • Primul în domeniul asigurărilor bancare în Europa
  • Primul asset manager din Europa
  • Al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel mondial
  • În Top 3 al creditelor de consum la nivel european.

Despre BlackCab

BlackCab este primul serviciu de transport cu şofer privat din România. BlackCab este o alternativă viabilă de călătorie, la nivel premium, punând la dispoziţie tarife de transport convenţionale.

Clienţii beneficiază de o călătorie sigură şi confortabilă, iar echipa este alcătuită în mod exclusiv din şoferi parteneri selectaţi şi instruiţi cu atenţie.

BlackCab garantează servicii de cea mai înaltă calitate.

Serviciile noastre pot fi accesate utilizând aplicaţia, disponibilă pentru IOS şi Android, online, telefonic sau prin e-mail.

[1] Domeniu de activitate: banca de proximitate in Franta si in strainatate, Crédit Agricole Consumer Finance si clientii cu credite de consum ai Crédit Agricole Bank Polska.

[2] Prin suma depozitelor la vedere si a creditelor la 31 decembrie 2016 (sursa:infiintare, domeniul de activitate al bancii de proximitate in Franta).

[3] Prin cifra de afaceri. Sursa: Argus de l’assurance din 16 decembrie 2016 si Tribune de l’assurance din 16 noiembrie 2016.

[4] Prin cifra de afaceri. Sursa: Argus de l’assurance din 16 decembrie 2016, datele pentru sfarsitul anului 2015.

[5] Nr. 1 in ceea ce priveste valoare totala a activelor aflate in administrarea societatilor de administrare cu sediul principal in Europa continentala – IPE Sursa IPE “Top 400 Asset managers” , publicat in iunie 2016, pe baza activelor in administrare in decembrie 2015.

[6] Sursa: societate.