Nevoi personale fara ipoteca

„Banca pentru tine” îți îndeplinește orice vis!
Pentru că planurile tale nu trebuie să fie doar un vis frumos, ci şi unul realizabil, special pentru tine am creat Creditul de Nevoi Personale Facile.

Caracteristici:

Valoarea creditului: până la 130.000 de Lei;
Perioada de creditare: până la 5 ani (10 ani exclusiv pentru refinanţarea creditelor de consum contractate înainte de 31.10.2011);
Modalităţi de rambursare: rate lunare cu valori descrescătoare sau egale, în funcţie de alegerea ta;
Co-Împrumutaţi: sunt acceptaţi până la doi co-împrumutaţi, care pot fi soţul/ soţia, copii, părinţi, socri, cumnaţi, veri, unchi/ mătuşi, parteneri (cu aceeași adresă de domiciliu), rude până la gradul IV;

Garanţii:

  • Asigurare de viață, invaliditate şi şomaj (optional)
  • Garanție reală mobiliară asupra veniturilor (ipotecă pe venituri).
  • Garanție reală mobiliară asupra conturilor/ subconturilor deschise de Împrumutat la Bancă

Accesibil
• ușor de obținut, fără adeverinţă de venit sau cupon de pensie dacă veniturile tale sunt în baza de date ANAF
• fără factură de utilităţi;
• fără documente justificative pentru utilizarea creditului.

Avantajos
• poți alege dobânda fixă sau dobânda variabilă;
• dobândă preferenţială daca îţi încasezi veniturile pe cardul Crédit Agricole România;
• fără comision de administrare a creditului.

Flexibil
• gamă largă de venituri acceptate;
• poţi aplica la credit împreună cu două persoane;
• poţi schimba scadenţa ratei lunare, pentru confort la plată.

Protectiv
• poti opta sa beneficiezi de asigurare de viață, invaliditate și șomaj;

Transparent şi confortabil
• poţi gestiona uşor creditul prin Internet Banking (i-conect) și Mobile Banking (m-conect) sau printr-un simplu telefon la 021 30 40 300;

Poate fi luat împrumut pentru a refinanța alte datorii?
• Da, în cazul în care deții deja unul sau mai multe împrumuturi la alte instituții financiare, prin Creditul Facile le poți refinanța pe toate și astfel poți obține o rată lunară mai mică precum şi o suplimentare a sumei.

Dobânda este fixă pe toată perioada de creditare.

Optiunea de asigurare Rata dobânzii (pe an)
Incasarea venitului în cont deschis la Credit Agricole Bank Romania SA Conditii standard
Fara asigurare 10% 11%
Cu asigurare 9,5% 10,5%

Notă: Informațiile prezentate au caracter informativ și diferă în funcţie de profilul clientului.

Comisioane de credit percepute de bancă:
• Comision de analiză dosar: 0 Lei;
• Cota primei de asigurare: 0,09% lunar la soldul creditului (0,064% pentru pensionari)
(Costul cu asigurarea se aplica doar clientilor care aleg oferta cu asigurare propusa de catre banca)

La plata în avans, se percepe un comision în funcție de perioada rămasă: 0,5% sau 1% din suma rambursată.

Exemple de calcul:
Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei fara asigurare, pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii este fixă de 10% pe an, iar D.A.E. este 10,47% pe an. Valoarea ratei lunare este de 637,4 lei și valoarea totală platibilă este de 38.244,7 lei.
Oferta prezentată este fara asigurare si este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA și diferă în funcție de profilul clientului.

Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei cu asigurare, pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii este fixă de 9,5% pe an, cota lunară a primei de asigurare de 0,09% aplicabilă la soldul creditului, iar D.A.E. este 11.1% pe an. Valoarea ratei lunare este descrescătoare de la 657 lei și valoarea totală platibilă este de 38,660.09 lei.
Oferta prezentată este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA, asigurarea propusă de către Bancă și diferă în funcție de profilul clientului.

Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

Taxe şi onorarii percepute de terţi:
• Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Registrul National de Publicitate Mobiliara (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)

Dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă IRCC plus marja fixă a băncii.

IRCC” = indice de referinţă pentru credite acordate în lei cu dobândă variabilă,  care se calculează la finalul fiecărui trimestru, ca medie aritmetică simpla a ratelor dobânzilor zilnice ale tranzacțiilor pe piața monetară interbancară, determinate pentru trimestrul anterior. Valoarea indicelui este calculata de BNR si publicată pe pagina sa de internet.

IRCC = 1,86%

Asigurare

Indicele de referinţă Marja fixă a băncii pe an

încasarea venitului în cont deschis la Credit Agricole Bank Romania S.A.

Condiţii standard

Fara asigurare

IRCC 7%

8%

Cu asigurare IRCC 6,5%

7,5%

Notă: Informațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi în funcție de profilul clientului.

Comisioane de credit percepute de bancă:

• Comision de analiză dosar: 250 Lei;

• Cota primei de asigurare (oferta propusă de către Bancă): 0,09% lunar la soldul creditului.(0,064% pentru pensionari)

Exemple de calcul:

Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei fara asigurare, pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii variabilă este de 8,86% pe an (IRCC + marja fixă a băncii de 7%) calculata in aprilie 2022, D.A.E. este 9,62% pe an. Valoarea ratei lunare este de 619,80 de lei, comisionul de analiză este 250 de lei și valoarea totală platibilă este de 37.188,26 lei.

Oferta prezentată este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA și diferă în funcție de profilul clientului.

Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei cu asigurare, pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii variabilă este de 8,36% pe an (IRCC + marja fixă a băncii de 6,5%) calculata in aprilie 2022, cota lunară a primei de asigurare de 0,09% aplicabilă la soldul creditului, iar D.A.E. este 10,26% pe an. Valoarea ratei lunare este descrescătoare de la 639,62 lei, comisionul de analiză este 250 de lei și valoarea totală platibilă este de 37.635,92 lei.

Oferta prezentată este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA, asigurarea propusă de către Bancă și diferă în funcție de profilul clientului.

Rata dobânzii este variabilă pe întreaga durată de creditare, exprimată în funcţie de un indice bancar de referinţă a cărui valoare poate fluctua, și astfel, valoarea ratelor lunare va creşte sau va scădea.

Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

Taxe şi onorarii percepute de terţi:

• Taxă pentru înregistrarea garanțiilor la Registrul National de Publicitate Mobiliara (taxa de înscriere/ modificare, reînscriere, ștergere etc.)

Pot beneficia de Creditul Facile persoanele fizice care satisfac simultan următoarele condiții:
Vârsta solicitantului: minim 18 ani şi maxim 65 de ani la finalul contractului;
Cetăţenia: română sau străină cu rezidenţa în România;
Venitul: solicitantul să aibă un venit cu caracter permanent (salarii, pensii, persoane fizice autorizate, drepturi de autor, din contracte de navigație);
Istoric la plata ratelor: fără întârzieri la alte credite.

Aplică online şi completează informaţiile solicitate sau sună la 021 30 40 300, iar un reprezentant Crédit Agricole îți va prezenta o ofertă personalizată sau te aşteptăm într-una dintre sucursalele Crédit Agricole, unde vei primi consultanţă gratuită şi ajutor în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditului.

Sunt câţiva paşi până la obţinerea unui împrumut:
1. Completezi cererea de credit și semnezi acordul de consultare la Biroul de Credit și a veniturilor în baza de date a Agenției Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), formular folosit în locul adeverinţei de venit sau a cuponului de pensie;
2. Noi vom analiza solicitarea depusă de tine şi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp;
3. Semnezi contractele de credit, deschizi un cont în care vei primi banii şi pe care îi vei folosi pentru plata ratelor şi încasarea salariului.