Luc Beiso a fost numit in functia de CEO al Credit Agricole Bank Romania S.A.

Credit Agricole Bank Romania, subsidiara a grupului international Crédit Agricole S.A., anunta azi numirea domnului Luc Beiso in functia de Chief Executive Officer (CEO).

Dl. Luc Beiso il inlocuieste pe dl. Pierre Martin care se retrage din functia de CEO, dar va continua sa fie Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Credit Agricole Bank Romania.

Dl. Beiso a preluat responsabilitatile pozitiei de CEO, in urma finalizarii procesului de validare a BNR.

“Dl. Beiso detine o experienta semnificativa in industria bancara si are o puternica orientare strategica, doua componente care sunt extrem de valoroase intr-o piata competitiva cum este Romania. Suntem convinsi ca avem in Luc un CEO puternic, care poate conduce banca spre noi directii “,a declarat François Pinchon, Presedinte al Consiliului de Administratie al Credit Agricole Bank Romania.

 

Luc Beiso, in varsta de 53 de ani, are o experienta bogata in industria bancara si o cariera indelungata in cadrul Grupului Crédit Agricole. Pe parcursul celor peste 28 de ani de experienta bancara, dl. Beiso a detinut diverse functii de management, atat in Franta cat si in subsidiarele internationale ale Grupului Crédit Agricole.

Inainte de fi numit CEO al Credit Agricole Bank Romania, dl. Beiso a detinut functia de Chief Executive Officer al Crédit Agricole Albania Bank SHA.

“Sunt onorat de decizia Consiliului de Administratie si de increderea lor ca impreuna cu aceasta echipa de profesionisti vom putea crea, prin dezvoltarea punctelor noastre tari, noi oportunitati si un plus de valoare clientilor, partenerilor, angajatilor si actionarilor nostri”, a declarat dl. Luc Beiso.