Stimați clienți,

Vă informăm că banca noastră lucrează pentru a vă oferi servicii mai bune și, astfel, începând cu data de 15 decembrie 2019, Crédit Agricole Romania va reduce comisionele pe care le percepe pentru plățile interbancare în euro, ca urmare a intrării în vigoare a Regulamentului 518/2019 al Uniunii Europene, privind plățile transfrontaliere efectuate în interiorul Uniunii și comisioanele de conversie monetară.

De asemenea, proiecte prioritare precum Directiva revizuită a UE privind serviciile de plată (PSD2), Directiva privind conturile de plăți și alte acte legislative ale UE, au scopul să vă permită să faceți plăți mai sigure și mai convenabile.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre drepturile de care beneficiați în relația cu băncile din România, puteți da click aici.

 

Credit Agricole Bank Romania S.A. pune la dispoziția prestatorilor de servicii înregistrați (TPP) API-uri dedicate pentru accesul acestora la conturile de plați în conformitate cu prevederile Directivei (UE) 2015/2366 a Parlamentului European și a Consiliului cu privire la standardele tehnice de reglementare pentru autentificarea strictă a clienților și standardele deschise, comune și sigure de comunicare, cunoscuta si ca Directiva PSD2.

Pentru accesarea portalului pentru dezvoltatori, clik AICI.

AICI puteti accesa statistici cu privire la disponibilitate și performanța.

Resurse utile:

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva PSD2 2015/2366

Asociația Română a Băncilor (ARB)

Banca Națională a Romaniei