Asigurari

Prin serviciile de asigurări oferite, Crédit Agricole te ajută să pui în practică planurile tale de viitor și, în același timp, să îți protejezi și familia.

Asigurările asociate produselor bancare reprezintă o bază a siguranței financiare în momentele neprevăzute ale vieții, precum șomaj, incapacitatea de muncă și piederea venitului sau deces.

Aceste produse acoperă cheltuielile cu ratele creditelor, în cazul problemelor menționate mai sus. Astfel, traiul tău și al familiei tale va deveni mai sigur și lipsit de griji.

Ne-am gândit chiar și la casa ta, locul care te definește și te relaxează, unde te simți în siguranță și ești alături de cei dragi. Știm cât de importantă este casa pentru tine. De aceea, noi te putem ajuta să alegi o variantă extrem de bună a asigurării acesteia.

Este atât de simplu să obții toate tipurile de asigurări de care ai nevoie pentru un credit. Trebuie doar să intri într-o sucursală Crédit Agricole, iar un angajat al băncii te va ajuta să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește viitorul familiei tale.

Clienții Crédit Agricole pot încheia asigurările asociate produselor bancare direct la sucursalele băncii.
Pentru a integra în oferta sa serviciile de bancassurance, Crédit Agricole a obținut avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor ca Agent de Asigurare Subordonat.
Prin urmare, salariații băncii sunt autorizați să încheie clienților asigurări de imobil și/sau asigurări de viață. Crédit Agricole este înregistrată la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, având codul unic de înregistrare în Registrul Intermediarilor de asigurări RAJ182388.

Agenții ce pot încheia polițele de asigurare