Despre Noi

Bine ați venit pe site-ul www.credit-agricole.ro! 

Vă invit să descoperiți mai multe informații despre noi și oferta de servicii pe care v-o punem la dispoziție. Suntem parte a grupului Crédit Agricole, una dintre cele mai puternice instituții financiare din lume, și ne aliniem cu mândrie la standardele acestui concern francez.

Pentru noi, Credit Agricole Bank România, este important fiecare client în parte – de aceea dezvoltăm servicii noi și competitive, care să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră.

Viziunea noastră este de a le oferi clienților mai mult decât simple produse bancare. Astfel, prin oferte personalizate susținute de o platformă tehnologică modernă, și prin transparență în toate procesele noastre, vă oferim consiliere pentru realizarea proiectelor dumneavoastră.

Pentru a menține un dialog eficient și îmbunătățiri constante, salutăm orice sugestie și opinie din partea clienților și a vizitatorilor site-ului nostru.

Luc Beiso

Director General Credit Agricole Bank Romania

banca pentru tine / a whole bank just for you / toute une banque pour vous

Acționari și colaboratori

Structura acționariatului Credit Agricole Bank România S.A.:

  • IUB Holding S.A. deține 99,9369 % (reprezentând 633.444 acțiuni nominative) din capitalul social al Credit Agricole Bank România S.A.
  • Crédit Agricole S.A. (Franța) deține 0,0631% (reprezentând 400 acțiuni nominative)  din capitalul social al Credit Agricole Bank România S.A.

Colaboratori

Viziune

Consiliul de Administratie al bancii: 

  • Dl. Guilhem Nouvel-Alaux – Președinte al Consiliului de Administrație
  • Dl. Luc Beiso – Vicepreședinte al Consiliului de Administrație
  • Dl. Gerard Marchand – Membru al Consiliului de Administrație
  • Dna. Veronique Maire – Membru al Consiliului de Administrație

Comitetul executiv al băncii:

Luc Beiso

Luc Beiso

DIRECTOR GENERAL

 

ELENA BOCAN

ELENA BOCAN

DIRECTOR GENERAL ADJUNCT

BOGDAN ILIESCU

BOGDAN ILIESCU

DIRECTOR GENERAL ADJUNCT

Situațiile Financiare anuale ale Credit Agricole Bank România S.A au fost întocmite în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) așa cum au fost adoptate de Uniunea Europeana.

 

 

CHF Crédit Agricole SA, Montrouge AGRI FR PP
EUR Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main DEUT DE FF
EUR Target2 Credit Agricole Bank Romania SA, Bucharest BSEA RO BU
EUR Crédit Agricole SA, Montrouge AGRI FR PP
GBP Crédit Agricole SA, Montrouge AGRI FR PP
USD JPMorgan Chase Bank National Association, New York CHAS US 33
USD Crédit Agricole SA, Montrouge – only cash collection AGRI FR PP
RON Banca Naţională a României NBORROBU
EUR Banca Naţională a României NBORROBU

 

SISTEMUL DE WHISTLE BLOWING

Credit Agricole Bank România S.A. a publicat Codul de Etică și Codul de Conduită, documente care stabilesc angajamentele băncii cu privire la un comportament responsabil față de toți angajații și partenerii noștri. Aceste principii includ opțiunea pentru angajați de a își exercita drepturile de denunțare a abuzurilor, de exemplu atunci când raportarea unui comportament greșit către superiorul direct este ineficientă sau nu este indicată dată fiind situația. Modalitatea de funcționare a acestui sistem de denunțare a abuzurilor este specificată în Codul de Conduită.

Pentru a preveni orice eventuală activitate ilicită, imorală sau un comportament infracțional, vrem să ne asigurăm că toți angajații noștri, precum și toți colaboratorii sau furnizorii, au dreptul de a își exercita dreptul de a denunța abuzurile într-un mod confidențial, pentru a proteja interesele Băncii. Acest drept se poate exercita prin accesarea plaformei BKMS.

Platforma BKMS garantează confidențialitatea denunțătorului, a incidentelor raportate și a persoanelor implicate. Informația este criptată și păstrată într-un mediu securizat. Denunțătorii pot utiliza acest sistem pentru a raporta un incident și pot utiliza opțiunea de dialog pentru a discuta cu persoana responsabilă cu analiza raportului. Identitatea denunțătorului vă rămâne anonimă!

Conectați-vă la platforma BKMS oricând și de oriunde: https://www.bkms-system.com/Groupe-Credit-Agricole/alertes-ethiques

Găsiți mai multe informații în ghidul practic.

Vezi aici: