Credite modernizare imobil

Renovarea te poate face să te simți în locuința veche din nou ca „acasă”, poate îmbunătăți confortul termic, poate ajuta la reducerea consumului de energie și crește valoarea proprietății. Fie că planifici să reamenajezi camera de zi sau doreşti să modernizezi casa ori apartamentul, îţi punem la dispoziție o opțiune avantajoasă de finanțare prin creditul pentru modernizarea imobilelor.

Caracteristici:
 
Valoarea creditului: până la 200.000 Euro, echivalent în Lei;
Perioada de creditare: până la 30 de ani, respectiv 360 de rate lunare;
Finanţare: până la 100% din valoarea proiectului şi 85% din valoarea proprietăţii aduse în garanţie;
Modalităţi de rambursare: rate lunare cu valori descrescătoare sau egale, în funcţie de alegerea ta;
Utilizare: utilizarea creditului se face în 2 tranşe;
Co-Împrumutaţi: sunt acceptaţi până la doi co-împrumutaţi, care pot fi soţul/ soţia, copii, părinţi, socri, cumnaţi, veri, unchi/ mătuşi, parteneri (cu aceeaşi adresă de domiciliu), rude până la gradul IV;

Garanţii:

 • ipotecă de rang I în favoarea băncii asupra imobilului/imobilelor cu care se garantează creditul;
 • garanție reală mobiliară asupra veniturilor (ipotecă pe venituri);
 • garanție reală mobiliară asupra conturilor/ subconturilor deschise de Imprumutat la Bancă;
 • asigurare de viaţă – este necesară încheierea unei asigurari de viaţă şi invaliditate valabilă pe toată perioada împrumutului;
 • asigurarea locuinţei – este necesară încheierea asigurării obligatorii a locuinţelor (PAD) precum și a unei asigurări facultative a imobilului/imobilelor ce constituie garanţia creditului.

Accesibil
• usor de obtinut, fără adeverinţă de venit sau cupon de pensie daca veniturile tale sunt in baza de date ANAF
• fără factură de utilităţi;

Avantajos
• dobândă preferenţială daca îţi încasezi veniturile pe cardul Credit Agricole Bank;
• fără comision de administrare a creditului.

Flexibil
• gamă largă de venituri acceptate;
• poţi aplica la credit împreuna cu doua persoane;
• poţi schimba scadenţa ratei lunare, pentru confort la plată.

Protectiv
• pentru siguranţa ta şi a familiei tale, în cazuri neprevăzute eşti protejat prin asigurarea care acoperă riscul pentru incapacitatea temporară de muncă, precum şi riscul de deces

Transparent şi confortabil
• poţi gestiona uşor creditul prin Internet Banking (i-conect) şi Mobile Banking (m-conect) sau printr-un simplu telefon la 021 30 40 300;

Dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă plus marja fixa a băncii.

IRCC” = indice de referinţă pentru credite acordate în lei cu dobândă variabilă,  care se calculează la finalul fiecărui trimestru, ca medie aritmetică simpla a ratelor dobânzilor zilnice ale tranzacțiilor pe piața monetară interbancară, determinate pentru trimestrul anterior. Valoarea indicelui este calculata de BNR si publicată pe pagina sa de internet.
IRCC = 2.17%

Valuta Indicele bancar de referință Marja fixă a băncii
Cu virare salariu Standard
Lei IRCC 3,2% 3,7%


Comisioane percepute de bancă:

 • Comision de analiză dosar: 700 Lei;
 • Rata de primă lunară de asigurare: 0,021% aplicabilă la soldul creditului, pentru clienţii care aleg oferta asiguratorului propus de catre Bancă;
 • Comision lunar de administrare a contului curent: 4 Lei.

Exemplu de calcul:

Pentru un credit ipotecar de modernizare de 208.000 de lei pe 30 de ani, respectiv 360 de rate lunare, rata dobânzii variabilă este de 5,37% pe an (IRCC + marja fixă a băncii de 3,2%) calculata in octombrie 2020, cota lunară a primei de asigurare de 0,021% aplicabilă la soldul creditului, iar D.A.E. este 5,83% pe an. Valoarea ratei lunare este descrescătoare de la 1.212 lei, comisionul de analiză este 700 de lei și valoarea totală platibilă este de 430.418 lei.
Creditul va fi garantat printr-o ipoteca asupra unei proprietati imobiliare.
Oferta este valabilă pentru clienții care aleg să încaseze venitul pe cardul lor de la Credit Agricole Bank Romania S.A. și asigurarea propusă de către Bancă.

Taxe şi onorarii percepute de terţi:

 • Costul pentru evaluarea garanţiei de către un evaluator autorizat de ANEVAR, conform opţiunii exprimate de către tine.
 • Costul asigurărilor: asigurarea obligatorie a locuinţelor (PAD) şi asigurarea facultativă a imobilului / imobilelor ce constituie garanţia creditului;
 • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Registrul National de Publicitate Mobiliara (taxa de înscriere/ modificare, reînscriere, ștergere etc.)
 • Onorariile notariale şi taxele aferente înscrierii / reînscrierii / modificării / radierii garanțiilor imobiliare în / din Cartea Funciară sunt stabilite în funcție de tarifele percepute de notarii publici şi de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară;

Acesta este un împrumut cu rată variabilă a dobânzii, pe întreaga durată de creditare, exprimată în funcţie de un indice bancar de referinţă (IRCC). Valoarea acestui indice la data modificării este cea publicată de către organizaţia de reglementare aferentă (BNR) şi poate fluctua. Ca urmare a acestor variații la nivelul întregii piețe, valoarea ratelor tale lunare va creşte sau va scădea.
În cazul în care veniturile obţinute de tine sunt în altă monedă decât cea a creditului contractat, fluctuaţia cursului de schimb valutar, poate afecta posibilitatea de plată.
Veniturile dumneavoastră pot varia. Vă recomandăm să vă asigurați că veți putea achita ratele lunar, în cazul în care veniturile dumneavoastră vor scădea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pot putea beneficia de Creditul Ipotecar persoanele fizice care satisfac simultan urmatoarele conditii:
Vârsta solicitantului: minim 18 ani şi maxim 65 de ani (70 de ani daca ai venituri din pensii) la finalul contractului;
Cetăţenia: română sau străină cu rezidenţa în România;
Co-Împrumutaţi: sunt acceptaţi până la doi co-împrumutaţi, care pot fi soţul/ soţia, copii, părinţi, socri, cumnaţi, veri, unchi/ mătuşi, parteneri (cu aceeaşi adresă de domiciliu), rude până la gradul IV;
Venitul: solicitantul să aibă cel puţin o sursă de venit, iar valoarea cumulată a acestora trebuie să depășească venitul minim pe economie;

Aplică online şi completează informaţiile solicitate, sună la 021 30 40 300 sau te aşteptăm într-una dintre sucursalele Credit Agricole, unde un reprezentant Crédit Agricole Bank îți va prezenta o ofertă personalizată, vei primi consultanţă gratuită şi ajutor în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditului.

Sunt de urmat câțiva paşi până la obţinerea unui împrumut:
1. Semnezi acordul de consultare la Biroul de Credit si a veniturilor în baza de date a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), formular folosit în locul adeverinţei de venit sau a cuponului de pensie si vei primi o oferta personalizata.
2. Completezi cererea de credit, prezinţi devizul de execuţie a lucrărilor avizat si documentele imobilului care va garanta creditul;
3. Un evaluator ales de tine te va vizita în cel mai scurt timp posibil pentru a evalua proprietatea ce urmeaza sa fie achizitionată.
3. Noi vom analiza solicitarea depusă de tine şi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp;
4. Semnezi contractele de credit şi de ipotecă, inchei politele de asigurare, deschizi un cont în care vei primi banii şi pe care îl vei folosi pentru plata ratelor şi încasarea salariului.
5. După ce ne arăţi că ai cheltuit prima tranşa, iţi punem imediat la dispoziţie şi restul de bani de care mai ai nevoie.