Crédit Agricole Romania prefinanteaza capitalul de lucru destinat bunastarii animalelor

Crédit Agricole Romania continua parteneriatul cu APIA prin semnarea “Conventiei privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii masurii 14 T- plati privind bunastarea animalelor anul de cerere 2017”.

Conform acestui parteneriat, banca noastra ofera, fermierilor eligibili, finantare de pana la 90% din valoarea sumei confirmate prin adeverinta emisa de APIA.

Creditul de subventii APIA este destinat finantarii capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente si se acorda in RON, pe o perioada de creditare pana la incasarea sumelor evidentiate in adeverinta APIA, dar nu mai tarziu de 30 Iunie 2018.

Dobanda prestabilita de Credit Agricole Romania este de ROBOR 6M + maxim 2 % per an si comisioanele aferente creditului nu vor depasi 1% din suma imprumutata.

“CA Romania a lansat recent o oferta de finantare completa, gandita prin prisma ciclului agricol, propunerea noastra echilibrand nevoile fermierilor de finantare cu perioada de creditare, tipul garantiilor specifice acestui domeniu si costurile lunare. In aceste conditii, prefinantarea APIA este, in cazul nostru, parte integranata a abordarii de a oferi solutia potrivita la momentul potrivit, aceasta coordonare fiind esentiala pentru succesul programului de productie”, a declarat Dan Petre, Manager Divizia de Agricultura a Credit Agricole Romania.

 

Despre Crédit Agricole Romania

Crédit Agricole Romania este o banca de retail care ofera produse si servicii financiare persoanelor fizice, intreprinderilor mici si mijlocii, precum si societatilor de mari dimensiuni.

Serviciile si produsele noastre sunt oferite prin intermediul agentiilor noastre, a Centrului de Business pentru IMM-uri si a Diviziei Corporate, oferta noastra incluzand: conventii de salarii, credite de consum si imobiliare, depozite de economii, servicii bancare digitalizate, transfer de fonduri  etc.

Crédit Agricole Bank Romania aplica, intr-un mod continuu, cele mai inalte standarde profesionale ale Grupului CA, asigurandu-se ca reputația, calitatea produselor, securitatea serviciilor si orientarea spre client sunt norme in activitatea de zi cu zi.