Luni, 26 octombrie, Crédit Agricole România a lansat o nouă platformă și o nouă aplicație pentru serviciile sale de banking digital, i-conect și m-conect.

Noile aplicații se remarcă printr-o structură intuitivă și flexibilă datorită gradului mare de personalizare și adaptare a panoului de control.

De asemenea, acestea pun la dispoziția clienților funcționalități extinse și sigure, care vor ușura experiența lor de banking online.

„Modul în care am gândit noile aplicații de internet și mobile banking este un răspuns aplicat la cerințele și nevoile clienților, care, în general, își doresc mai mult banking online, o interfață ușor de folosit și siguranță deplină. Plecând de la aceste condiții implicite, am adăugat câteva instrumente și funcționalități gândite special pentru clienții de business, încercând să acomodăm astfel nevoile lor complexe”, a declarat Luc Beiso, CEO Crédit Agricole România.

Printre îmbunătățirile aduse noilor aplicații de internet banking, i-conect, și mobile banking, m-conect, se numără:

 • Tranzacții 24/7 ;
 • Autentificare cu token mobil;
 • Interfața adaptabilă;
 • Personalizare prin acordarea de Pseudonime conturilor, cardurilor și ordinelor recurente, pentru a le distinge mai ușor;
 • 100% online – Clienții pot deschide conturi noi direct din aplicație și pot aplica online pentru o gamă variată de produse și servicii bancare (conturi, depozite, credite, activare Direct Bank etc).

„Având în vedere tendințele în creștere de folosire a platformelor digitale, direcție mult accelerată și de pandemia actuală, lansarea noilor aplicații de mobile și internet banking vine la un moment foarte oportun”, a mai adăugat Luc Beiso.

Toate operațiunile se bazează pe un sistem complex de autorizare pe bază de semnătură electronică, ce permite ca tranzacțiile să fie efectuate în condiții de siguranță sporită.

Mai multe informații despre noile aplicații sunt disponibile pe www.credit-agricole.ro/maimultbankingonline/.

 

Despre Crédit Agricole Group – lucrăm în fiecare zi în interesul clienților noștri și al societății

Datorită modelului său de bancă universală centrată pe relația cu clientul – legătura strânsă dintre băncile sale universale și activitățile specializate – reafirmată prin noul sau slogan „a whole bank just for you“, Crédit Agricole își sprijină clienții în toate proiectele lor personale și profesionale, oferind o gamă largă de servicii: servicii bancare curente, credite, economii, asigurări, gestionare a activelor, imobiliare, leasing, factoring, servicii financiare pentru companii mari, servicii pentru investitori.

Aflată în slujba a 51 de milioane de clienți[1] din întreaga lume, grupul nostru se distinge, de asemenea, prin modelul său distributiv, o bancă centrată pe relația cu clientul pe toate canalele de deservire, precum și prin mobilizarea celor 142.000 de angajați care fac din Crédit Agricole o bancă dedicată relațiilor cu clienții.

Fundația Crédit Agricole se bazează pe relațiile cooperatiste și mutuale, date de cei 10.5 milioane de memebri, acest mod specific de organizare asigurându-i stabilitatea și durabilitatea. Soliditatea sa provine și din valorile de transparență, relația cu clientul, responsabilitate și deschidere către lume și comunități locale, pe care le cultivă de 120 de ani.

Politica de responsabilitate socială la nivel de societate a Crédit Agricole este esența identității sale ca bancă receptivă și loială în timp. Această atitudine se regasește în produsele și serviciile oferite și influențează toate activitățile sale. Acesta este un factor cheie în performanța generală și un vector puternic de inovare.

Astfel, Grupul Crédit Agricole își consolidează an după an pozițiile fruntașe. Este primul finanțator al economiei franceze[2] și primul asigurator din Franța[3]. De asemenea, este primul asigurator bancar din Europa[4], primul asset manager la nivel european[5] și al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel mondial[6].

 • Prezență mondială în 47 de țări
 • 51 de milioane de clienți
 • 000 de angajați în Franța și în străinătate
 • A zecea mare banca din lume
 • Banca nr. 1 in Franta
 • Banca nr 1 din Europa in managementul activelor
 • Al doilea mare jucător în domeniul finanțării energiei verzi la nivel Mondial.

www.credit-agricole.com

www.credit-agricole.ro

[1] Domeniu de activitate: banca de proximitate in Franta si in strainatate, Crédit Agricole Consumer Finance si clientii cu credite de consum ai Crédit Agricole Bank Polska.

[2] Prin suma depozitelor la vedere si a creditelor la 31 decembrie 2016 (sursa:infiintare, domeniul de activitate al bancii de proximitate in Franta).

[3] Prin cifra de afaceri. Sursa: Argus de l’assurance din 16 decembrie 2016 si Tribune de l’assurance din 16 noiembrie 2016.

[4] Prin cifra de afaceri. Sursa: Argus de l’assurance din 16 decembrie 2016, datele pentru sfarsitul anului 2015.

[5] Nr. 1 in ceea ce priveste valoare totala a activelor aflate in administrarea societatilor de administrare cu sediul principal in Europa continentala – IPE Sursa IPE “Top 400 Asset managers” , publicat in iunie 2016, pe baza activelor in administrare in decembrie 2015.

[6] Sursa: societate.