Crédit Agricole Bank Romania lanseaza o oferta unica pentru agricultura

Crédit Agricole Romania anunta lansarea unei noi linii de business destinata segmentului agricol, precum si un nou portofoliu “all inclusive” de produse si servicii.

 

Oferta CA Romania este o noutate pentru piata financiara autohtona, reprezentand raportul perfect dintre nevoie si oferta de creditare, abordare care, cu siguranta, o va transforma intr-un punct de referinta pentru sectorul agricol.

 

Oferta financiara de la CA Romania se adreseaza fermierilor profesionisti si raspunde necesitatilor lor intr-un mod global, echilibrand nevoile lor de finantare cu perioada de creditare, tipul garantiilor si costurile lunare.

 

Bazandu-ne pe experienta de peste 130 de ani a Grupului Crédit Agricole in finantarea fermierilor, oferta noastra este unica prin faptul ca este singura care a fost gandita plecand de la ciclul agricol. Prin urmare portofoliul nostru de zece produse ofera solutia potrivita la momentul potrivit, aceasta coordonare fiind esentiala pentru succesul programului de productie.

 

Prin accesarea uneia dintre solutiile noastre financiare pe termen scurt, mediu sau lung, fermierii pot sa-si finanteze la timp achizitia de seminte, pesticide, ingrasaminte etc sau pot sa-si procure echipamente sau masini, sa cumpere teren sau sa-si prefinanteze subventiile APIA.

 

“Avantajele pe care le prezinta oferta noastra sunt evidente, aducandu-le fermierilor costuri mai mici, solutii de creditare personalizate, finantare pe perioade mai lungi de timp si un nivel redus de presiune financiara. Am testat deja potentialul ofertei noastre de finantare pentru agricultura si am fost incantati sa vedem entuziasmul si mai ales interesul fermierilor fata de produsele noastre”, a declarat Luc Beiso, CEO Crédit Agricole Romania.

 

 

Despre Crédit Agricole Romania

 

Crédit Agricole Romania este o banca de retail care ofera produse si servicii financiare persoanelor fizice, intreprinderilor mici si mijlocii, precum si societatilor de mari dimensiuni.

Serviciile si produsele noastre sunt oferite prin intermediul agentiilor noastre, a Centrului de Business pentru IMM-uri si a Diviziei Corporate, oferta noastra incluzand: conventii de salarii, credite de consum si imobiliare, depozite de economii, servicii bancare digitalizate, transfer de fonduri  etc.

Crédit Agricole Bank Romania aplica, intr-un mod continuu, cele mai inalte standarde profesionale ale Grupului CA, asigurandu-se ca reputația, calitatea produselor, securitatea serviciilor si orientarea spre client sunt norme in activitatea de zi cu zi.

 

Despre Crédit Agricole Grup

Crédit Agricole Group este lider in economia franceza si unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa. Este cea mai mare banca de retail din Europa si ocupa primul loc in randul managementului activelor si al bancilor asiguratoare din Europa si al treilea loc in  Europa in finantarea de proiecte.

Cu o filozofie construita pe cooperare si reciprocitate, avand 140.000 de angajati si 31.150 de directori in banci locale si regionale, Crédit Agricole este o banca responsabila si implicata social care lucreaza pentru 52 de milioane de clienti, 8,8 milioane de actionari cooperatisti si 1 million de actionari individuali.

Datorita unui model de servicii bancare de tip retail in care preocuparea centrala este clientul, Crédit Agricole sustine proiectelor clientilor sai in Franta si in intreaga lume oferindu-le servicii conexe: asigurari, imobiliare, plati, managementul activelor, leasing si factoring, consumer finance, corporate si investment banking.

Crédit Agricole se remarca de asemenea printr-o politica CSR dinamica si inovativa, in beneficiul economic al societatii, avand la baza o abordare pragmatica care implica tot grupul dar si fiecare angajat in parte.

www.credit-agricole.com