Împreună, în siguranță

Măsuri COVID-19

Am creat această pagină pentru a veni în sprijinul clienţilor nostri, reunind aici toate informaţiile necesare și deciziile luate de către banca noastră, în contextul pandemiei COVID-19.

În această perioadă, înțelegem că mulți clienți se confruntă cu o serie de dificultăți, inclusiv cu plata ratelor lunare aferente creditelor. Am aplicat masurile OG nr. 37/ 2020 privind suspendarea plății ratelor aferente creditelor, pentru solicitarile primite de la dumneavoastra.

Pentru orice informatii, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021 30 40 300 sau prin email: conect@credit-agricole.ro

Începând cu 18.05.2020, sucursalele Crédit Agricole Romania revin la programul obișnuit, în contextul relaxării măsurilor împotriva COVID-19.

Programul de lucru cu publicul este următorul:

Luni – Vineri

09:00 – 17:00

Pentru a evita deplasările, vă stăm la dispoziție prin serviciul Direct Bank:

Luni – Vineri

09:00 – 17:00

Telefon: 021 30 40 300

Email: conect@credit-agricole.ro

Bancomatele din incinta sucursalelor noastre sunt aprovizionate cu numerar în mod frecvent și în funcție de necesități.

Pentru restul bancomatelor din rețeaua Euronet, vă rugăm să verificați status-ul lor aici:
http://www.euronetworldwide.ro/euronet-romania.html

Pentru propria voastră siguranță și evitarea propagării COVID-19, vă recomandăm uzul serviciilor bancare digitale sau prin telefon.

Cere acum activarea serviciilor digitale sau prin telefon:
https://credit-agricole.ro/ro/i-connect/
https://credit-agricole.ro/ro/direct-bank/
https://credit-agricole.ro/en/m-conect/

De asemenea, vă sugerăm să înlocuiți, pe cât posibil, numerarul cu plata cu cardul.

Platinum MasterCard Crédit Agricole, este singurul card Platinum contactless din Romania care îți oferă acces simultan la trei conturi în monede diferite: LEI, EUR și USD.
https://credit-agricole.ro/ro/platinum-card/

Toate sucursalele CA România vă pun la dispoziție soluții dezinfectante pentru mâini.

Personalul nostru din sucursale este dotat cu măști și mănuși pentru a împiedica riscul de contaminare și de răspândire a virusului COVID-19.

Ca măsuri suplimentare de limitare a contactului direct între angajații băncii și clienți, au fost instalate ecrane de protecție și au fost aplicate autocolante care indică distanța de siguranță recomandată de 1,5 m.

Daca veniturile dumneavoastra au fost afectate de criza COVID-19, va suntem alaturi oferindu-va posibilitatea sa amanati ratele aferente creditelor dumneavoastra, pentru o perioada de pana la 9 luni, conform Ordonanței de Urgență nr. 37/ 2020, cu modificarile si completarile ulterioare.

Termenul limita pentru solicitarea amânării ratelor lunare este 15 martie 2021.

* Toate câmpurile sunt obligatorii
** Informațiile dvs. vor fi prelucrate de Crédit Agricole Bank Romania SA, care face parte din Grupul Crédit Agricole. Mai multe informații aici https://credit-agricole.ro/ro/protectia-datelor/

Download cerere și declarație 

Download Acord privind modificarea contractului de credit

Datele colectate vor fi trimise către conect@credit-agricole.ro

* Toate câmpurile sunt obligatorii
** Informațiile dvs. vor fi prelucrate de Crédit Agricole Bank Romania SA, care face parte din Grupul Crédit Agricole. Mai multe informații aici https://credit-agricole.ro/ro/protectia-datelor/

Datele colectate vor fi trimise către conect@credit-agricole.ro

Va rugam sa trimiteti formularul completat si semnat (fie scanat sau sub forma de poza) la adresa de email conect@credit-agricole.ro .

Daca nu aveti mijloacele necesare pentru a imprima, completa, semna si retrimite scanat acest formular, puteti folosi informatiile mentionate in acest formular pentru a formula cererea dvoastra in corpul emailului sau prin formularea unei cereri scrisa de mana si apoi dusa intr-una din agentiile Crédit Agricole Romania.

Frauda electronică

Crédit Agricole Bank România SA dorește să vă atragă atenția asupra posibilelor activități de fraudă care se pot înregistra în contextul actual al pandemiei de COVID-19. În acest sens, vă recomandăm o vigilență sporită asupra:

– mesajelor/email-urilor/apelurilor primite de la diverse entități în legătură cu solicitarea de plăți pentru tratarea unor rude sau cunoscuți infectați;

– email-urilor primite de la aparente autorități naționale sau globale de sănătate prin care se solicită furnizarea de informații personale, efectuarea de plăți sau deschiderea unor atașamente referitoare la măsuri de protecție, situația cazurilor COVID-19 etc., dar care pot conține fișiere de tipul malware;

– plăților făcute în conturile furnizorilor de echipamente și accesorii folosite în sistemul medical și de prevenție;

– beneficiarilor de donații și altor acțiuni de combatere a infectării cu COVID-19.

Echipa Crédit Agricole Bank desfășoară activități continue pentru siguranța datelor personale și fondurilor dumneavoastră. Pentru orice tranzacție realizată către un beneficiar îndoielnic vă recomandăm să vă adresați reprezentanților băncii.

Sprijinim societatea civila in timpul crizei COVID-19

In aceasta perioada in care intreaga lume se confrunta cu povocari fara precedent, CA Romania incurajeaza solidaritatea si se alatura luptei pentru combaterea pandemiei de Coronavirus si a afectelor ei asupra societatii noastre.

Astfel, CA Romania sprijina initiativele Asociatiei Daruieste Viata cu fonduri care vor fi folosite pentru a dota personalul medical din prima linie si spitalele din tara cu echipamente de protectie si aparatura medicala, dar si pentru a contribui la ridicarea unui spital modular, pentru suplimentarea numarului de paturi destinate cazurilor grave de COVID-19.

Mai mult, CA Romania sprijina educatia si doneaza 100 de computere catre Asociatia Ateliere Fara Frontiere, un ONG care are ca scop insertia sociala, profesionala și civica a persoanelor vulnerabile. In contextul in care scolile au fost inchise din cauza pandemiei, multi copii, care nu au calculatoare acasa, nu au acces la resurse, informatii si cursuri online.