Conturi curente

Contul curent este instrumentul nostru principal. Ti-l punem la dispozitie impreuna cu multele sale caracterisitici create pentru o relatie mai prietenoasa si mai simpla cu banca. Disponibil pentru persoane fizice si juridice.

Credit Agricole Group poate deschide urmatoarele conturi pentru clientii sai in:

 

  • RON
  • EUR
  • GBP
  • CHF
  • USD

 

Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti brosura “Termeni si conditii persoane fizice si persoane fizice autorizate”.

Persoane fizice rezidente
Documentele de identitate pentru titular si/ sau imputernicit, dupa caz, care atesta domiciliul in Romania si, pe cale de consecinta, calitatea de persoana fizica rezidenta din punct de vedere valutar sunt dupa cum urmeaza:
I) pentru cetateni romani:
          · buletinul de identitate/ cartea de identitate sau
· cartea de identitate provizorie care mentioneaza domiciliul in Romania.
II) pentru cetateni straini si apatrizi – cu domiciliul/ resedinta in Romania
· permisul de sedere permanenta in Romania, document eliberat de Autoritatea pentru straini pentru o perioada de 5 ani.

Persoane fizice nerezidente
Documentele de identitate pentru titular si/ sau imputernicit, dupa caz, care atesta domiciliul in strainatate si, pe cale de consecinta,calitatea de persoana fizica nerezidenta din punct de vedere valutar, sunt dupa cum urmeaza:
I) pentru cetateni romani:
1.     pasaportul in care se mentioneaza o tara de domiciliu diferita de Romania sau
2.     pasaportul si cartea de identitate provizorie in care se mentioneaza domiciliul in strainatate.
II) pentru cetatenii straini si apatrizi:
1. documentele de trecere a frontierei de stat acceptate de Romania, cu conditia ca acestea sa ateste identitatea si cetatenia (art. 10 din OUG nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania):
a) pasapoartele, titlurile de voiaj, carnetele de marinar sau alte documente similare eliberate, la standardele cerute de practica interntionala, de catre statele, teritoriile sau entitatile internationale recunoscute de Romania;
b) cartea de identitate sau alte documente similare, pe baza de reciprocitate sau unilateral, pentru cetatenii apartinand statelor stabilite prin hotarare a Guvernului Romaniei;
d) documentele de calatorie ale refugiatilor, eliberate in baza Conventiei de la Geneva din 1951 privind statutul refugiatilor, si documentele de calatorie eliberate strainilor carora li s-a acordat protectie umanitara conditionata;
e) documentele de calatorie ale apatrizilor, eliberate de statele in care acestia isi au domiciliul.
Cetatenii din UE, Spatiul Economic European si Elvetia pot intra pe teritoriul Romaniei pe baza cartii de identitate valabile, eliberata de autoritatile competente ale acestor state (Hotararea de Guvern nr. 1591/2003).

Si, daca este cazul:
2. permisul de sedere temporara in Romania, document eliberat de Autoritatea pentru straini insotit de documentele de trecere a frontierei de stat, acceptate de Romania.