Carduri de debit – MasterCard Standard

 

Comoditate, control și acceptare extinsă.

Cardul de debit MasterCard Standard (CIP si contactless) oferă toată comoditatea și securitatea prin combinarea acceptării la nivel mondial și a beneficiilor oferite de către MasterCard. Acest card asigură debitarea fondurilor direct din contul curent pentru a te asigura că ai controlul complet al finanțelor tale.
Cardul este acceptat la peste 29 de milioane de puncte de retail din întreaga lume, pe internet și 1,4 milioane de ATM-uri.

 

 

Fiecare card este protejat prin tehnologia de CIP & PIN pentru tranzacțiile la comercianți, iar tranzacțiile pe internet se pot activa numai la cererea ta.
Cardul de debit MasterCard poate fi folosit pentru retrageri de numerar și interogări de sold la ATM-uri. Facilitatea de multicurrency oferă posibilitatea atașării mai multor conturi în valute diferite (RON, EUR și/sau USD) la cardul de debit MasterCard Standard, precum și decontarea tranzacțiilor direct în valuta în care ai făcut achiziția sau ai retras banii.

Conform „Termeni și condiții persoane fizice și persoane fizice autorizate”.

Te așteptăm în sucursalele Crédit Agricole, unde consilierii noștri îți vor oferi asistență pentru obținerea cardului de debit MasterCard Standard. Tu trebuie să vii doar cu buletinul.

Informații și recomandări pentru securitatea tranzacțiilor cu cardul:

Raportarea furtului, pierderii cardului ori a oricărei suspiciuni de copiere a datelor de pe cardul tău se anunță în cel mai scurt timp la numărul de telefon + 4 021 222 33 36, disponibil 24 de ore din 24.

Cardul poate fi folosit pentru tranzacții pe internet. Pentru siguranță, acest serviciu este blocat și se va activa numai la solicitarea ta.
Este recomandat ca solicitarea activării tranzacțiilor pe internet să se faca pe termene și sume determinate.
La efectuarea tranzacțiilor pe internet nu se solicită PIN-ul!
Înainte de introducerea detaliilor despre card pentru efectuarea unei tranzacții pe internet, asigură-te că utilizezi o conexiune securizată marcata prin “https” (ex: https://payment.com).
Codul PIN poate fi schimbat, la orice ATM Crédit Agricole, cu unul dorit de către tine.