Carduri de debit – Maestro

 

 

 

Cardul Maestro este un card de debit cu CIP si contactless atașat contului curent, valabil trei ani, cu ajutorul căruia ai posibilitatea să utilizezi banii în contul tău în siguranță printr-o rețea globală de ATM-uri, magazine și site-uri, pentru a plăti produse și servicii.

 

 

 

 

Cardul de debit Maestro te ajută să îți încasezi veniturile și să îți folosești banii în deplină siguranță. Fiind un card cu CIP si contactless cu utilizare electronică, nu va permite efectuarea nici unei tranzacții fără autorizarea prealabilă din partea băncii.
Având o arie largă de utilizare, cardul Maestro oferă posibilitatea folosirii cardului emis în RON și în străinătate, la un număr mare de comercianți și bancomate care afișează sigla Maestro.
Soldul contului tău poate fi aflat în orice moment, de la orice bancomat care afișează sigla MasterCard/Maestro.

 

Conform „Termeni și condiții persoane fizice și persoane fizice autorizate”.

 

 

Te așteptăm în sucursalele Crédit Agricole, unde consilierii noștri îți vor oferi asistență pentru obținerea cardului de debit Maestro. Tu trebuie să vii doar cu buletinul.

Informații și recomandări pentru securitatea tranzacțiilor cu cardul:

Raportarea furtului, pierderii cardului ori a oricărei suspiciuni de copiere a datelor de pe cardul tău se anunță în cel mai scurt timp la numărul de telefon + 4 021 222 33 36, disponibil 24 de ore din 24.

Cardul poate fi folosit pentru tranzacții pe internet. Pentru siguranță, acest serviciu este blocat și se va activa numai la solicitarea ta.
Este recomandat ca solicitarea activării tranzacțiilor pe internet să se facă pe termene și sume determinate.
La efectuarea tranzacțiilor pe internet nu se solicită PIN-ul!
Înainte de introducerea detaliilor despre card pentru efectuarea unei tranzacții pe internet, asigură-te că utilizezi o conexiune securizată marcată prin “https” (ex: https://payment.com).
Codul PIN poate fi schimbat, la orice ATM Crédit Agricole, cu unul dorit de către tine.