Activare 3D Secure

3D Secure este un sistem antifraudă dezvoltat de MasterCard, care permite creșterea securității tranzacțiilor efectuate prin internet. La fiecare plată efectuată prin internet ți se va solicita o parola pe care o vei primi prin SMS sub forma unui cod unic.

Pentru efectuarea de tranzacții în sistemul 3D Secure, comerciantul unde se efectuează tranzacția trebuie să fie înrolat în sistemul 3D Secure.

Pentru efectuarea de plăți prin internet este necesară activarea prealabilă a cardului pentru astfel de tranzacții (numai în cazul în care nu ai solicitat deja băncii activarea cardului tău pentru tranzacții prin internet).

 

  • Sigur – în caz de pierdere sau furt, cardul înrolat la 3D Secure nu poate fi folosit de terțe persoane pentru cumpărături online;
  • Simplu – procesul de autentificare nu necesită instalarea vreunei aplicații speciale pe computerul de unde se inițiază tranzacția.

3D Secure este un serviciu gratuit!

Acest serviciu este activat automat odata cu emiterea cardului.

Am simplificat modul în care utilizezi cardul tău Credit Agricole pentru plățile online. Astfel ca, nu mai este necesară memorarea unei parole pentru tranzacțiile pe care le efectuezi la comercianții care au adoptat serviciul 3D Secure. Pentru acestea vei primi prin SMS un cod unic de validare a tranzacției, sporind astfel nivelul de securitate.

În cazul în care ai setat deja o parolă pentru tranzacțiile pe Internet, aceasta va fi înlocuită de codul unic transmis prin SMS de fiecare dată când vei realiza o tranzacție pe un site securizat 3D Secure. Pentru primirea codului unic tot ceea ce trebuie să faci este sa te asiguri că ai un număr de telefon mobil valid declarat la Credit Agricole.

În cazul în care dorești mai multe informații privind serviciul 3D Secure, poți accesa site-ul procesatorului nostru, www.paynet.ro, sau poți apela serviciul nostru de relații pentru clienți la telefonul +4 021 304 03 00 (între orele 09.00-17.00, apel cu tarif normal) sau la numărul de urgență +4 021 222 33 36 (apelabil nonstop).