Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Credit Agricole Bank Romania SA, care isi rezerva dreptul de a modifica structura si/ sau continutul site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de produse ori servicii bancare. Orice persoană care doreste sa-si procure unul dintre serviciile sau produsele prezentate în cuprinsul acestui site este rugata sa contacteze oricare dintre unitatile Credit Agricole Bank Romania S.A. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cat si asupra conditiilor actuale contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.
Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Credit Agricole Bank Romania S.A. va asigura ca depune toate diligentele pentru a prezenta informatii actualizate si intr-un mod cat mai clar si precis, neefiind insa exclusa posibilitatea aparitiei unor erori. Banca nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul bancii.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Credit Agricole Bank Romania SA.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site de catre terti, dau dreptul unilateral si neechivoc ca Credit Agricole Bank Romania S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Free WordPress Themes