Platinum Card

Privilegii nelimitate si prestanta  

Platinum MasterCard Credit Agricole, primul si singurul Platinum contactless din Romania care iti ofera facilitatea multicurrency – acces simultan la 3 conturi in monede diferite: LEI, EUR si USD.

Oriunde te-ai afla, poti accesa conturile tale, iar debitarea contului se face prioritar in functie de valuta in care s-a efectuat tranzactia.

Cardul este acceptat la peste 29 de milioane puncte de retail din intreaga lume, pe Internet si 1,4 milioane de ATM-uri.

Calatoriile sunt mai placute cu Platinum MasterCard

Beneficii incluse:

Servicii de asigurare gratuite in caz intarziere a bagajelor sau intreruperea calatoriei.

Detalii privind asigurarea:

Conditii generale de asigurare pentru calatorii – click aici

Certificat de asigurare – click aici

Formular de informare – click aici

Cu Platinum MasterCard, devii automat membru al programului MasterCard Premium & Business, avand acces la oferte exclusive din partea unor comercianți de top din România, pe tot parcursul anului. detalii aici

Ofertele internationale prin programul Priceless Cities pot fi consultate pe platforma www.priceless.com/romania.

 

Acces gratuit in saloanele Mastercard de la aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si Mastercard Sky & Jet din Viena. Detalii aici https://www.mastercard.com/ro/consumer/mastercard-business-lounge.html

 

Iti oferim un card cu beneficii unice si servicii tip “all inclusive” cu plata in rate, deoarece am distribuit costurile de administrare anuala pe fiecare luna in parte. Costurile detaliate sunt mentionate in  „Tarife si comisioane persoane fizice si persoane fizice autorizate”. Detalii complete:

  • Lista comisioane Platinum card – click aici

Te asteptam in sucursalele Credit Agricole, unde consilierii nostri iti vor oferi asistenta pentru obtinerea cardului contactless Platinum MasterCard Credit Agricole. Ai nevoie doar de buletin.

Poti emite carduri suplimentare pentru cei dragi.

SMS alert –  primesti notificari pentru orie tranzactie efectuata prin card

3D Secureefectueaza tranzacii in siguranta pe internet

Activare pentru tranzactii pe internet – in functie de nevoi, poti accea facilitatea prin Internet Banking (i-conect) sau Mobile Banking (m-conect) 24h/24 pentru activare / dezactivare.

Schimbare PIN – poti schimba PIN-ul cu unul ales de tine la bancomatele bancii si reteaua de peste 500 ATM-uri Euronet.

Raportarea furtului, pierderii cardului ori a oricarei suspiciuni de copiere a datelor de pe cardul tau se anunta in cel mai scurt timp la numarul de telefon + 4 021 222 33 36, disponibil 24 de ore din 24.

 

Free WordPress Themes