Credite achizitie imobil

Achiziția unei case reprezintă o nouă etapă din viața ta. Astfel, ținând cont de nevoile tale, am dezvoltat un produs menit să îți ofere ajutorul de care ai nevoie. Aplică pentru creditul ipotecar și descoperă cât de ușor este să-ți îndeplinești visul.

Caracteristici:

Valoarea creditului: până la 1.000.000 Euro, echivalent în Lei;
Perioada de creditare: până la 30 de ani, respectiv 360 de rate lunare;
Aport propriu (avans): de la 15%;
Modalităţi de rambursare: rate lunare cu valori descrescătoare sau egale, în funcţie de alegerea ta;

Criterii de eligibilitate:

Vârsta solicitantului: minim 18 ani şi maxim 70 de ani la finalul contractului;
Cetăţenia: română sau străină cu rezidenţa în România;
Codebitori (Co-Împrumutaţi): sunt acceptaţi până la doi co-împrumutaţi, care pot fi soţul/ soţia, copii, părinţi, socri, cumnaţi, veri, unchi/ mătuşi, parteneri (cu aceeaşi adresă de domiciliu), rude până la gradul IV;
Venitul: solicitantul să aibă cel puţin o sursă de venit, iar valoarea cumulată a acestora trebuie să depășească venitul minim pe economie;

Garanţii:

Ipotecă de rang I în favoarea băncii asupra imobilului adus în garanţie;
Asigurare de viaţă – este necesară încheierea unei asigurari de viaţă şi invaliditate valabilă pe toată perioada împrumutului;
Asigurarea locuinţei – este necesară încheierea asigurării obligatorii a locuinţelor (PAD) precum și a unei asigurări facultative a imobilului / imobilelor ce constituie garanţia creditului;
Garanţie reală mobiliară asupra conturilor / subconturilor deschise la Bancă şi asupra creanţelor reprezentând veniturile prezente şi viitoare;

Accesibil

 • fără adeverinţă de venit sau cupon de pensie*
 • fără factură de utilităţi;
*Excepţie fac cazurile în care nu există informaţii în baza de date ANAF sau dacă pentru acordarea creditului este necesară prezentarea unor documente suplimentare.

Avantajos

 • dobândă preferenţială daca încasezi veniturile pe cardul Crédit Agricole Bank;
 • fără comision de administrare a creditului.

Flexibil

 • gamă largă de venituri acceptate: salarii, pensii, drepturi de autor, venituri obţinute ca persoană fizică autorizată (PFA) etc.;
 • poţi aplica la credit împreună cu două persoane;
 • poţi schimba scadenţa ratei lunare pentru mai mult confort la plată.

Transparent şi confortabil

 • poţi gestiona uşor creditul, printr-un simplu apel telefonic cu ajutorul serviciului Direct Bank, pe internet prin serviciul i-conect sau pe telefoanele inteligente prin serviciul m-conect.

Protectiv

 • pentru siguranţa ta şi a familiei tale, în cazuri neprevăzute eşti protejat prin asigurarea care acoperă riscul pentru incapacitatea temporară de muncă, precum şi riscul de deces.

Poate fi luat împrumut pentru a refinanța alt credit?

 • DA, în cazul în care deții deja un credit ipotecar la altă instituție financiară, prin Creditul Ipotecar de la Crédit Agricole il poți refinanța şi astfel poți obține o rată lunară mai mică.

Dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă plus marja fixa a băncii.

 

Indicele de referinţă Marja fixa a băncii (p.a.)
încasarea venitului în cont deschis la Crédit Agricole Condiţii standard
ROBOR (3 luni) + 3% 3,5%

Comisioane percepute de bancă:

 • Comision de analiză dosar: 450 Lei;
 • Rata de primă lunară de asigurare: 0,021% aplicabilă la soldul creditului, pentru clienţii care aleg oferta asiguratorului propus de catre Bancă;
 • Comision lunar de administrare a contului curent: 4 Lei.

Exemplu de calcul la decembrie 2016, efectuat pentru clienţii care optează să încaseze venitul pe cardul lor de la Crédit Agricole, precum şi oferta de asigurare propusă de către Bancă:

 • DAE: 4,28% , calculat pentru:
 • Valoare totala a creditului: 208.000 Lei
 • Numărul de rate: 360
 • Durata contractului: 30 de ani
 • Rata lunară: 1.029 Lei
 • Suma totală de rambursat: 364.000 Lei

Taxe şi onorarii percepute de terţi:

 • Costul pentru evaluarea garanţiei de către un evaluator autorizat de ANEVAR, conform opţiunii exprimate de către tine.
 • Costul asigurărilor: asigurarea obligatorie a locuinţelor (PAD) şi asigurarea facultativă a imobilului / imobilelor ce constituie garanţia creditului;
 • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronica de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/ modificare, reînscriere, ștergere etc.)
 • Onorariile notariale şi taxele aferente înscrierii / reînscrierii / modificării / radierii garanțiilor imobiliare în / din Cartea Funciară sunt stabilite în funcție de tarifele percepute de notarii publici şi de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară;

 

Acesta este un împrumut cu rată variabilă a dobânzii, pe întreaga durată de creditare, exprimată în funcţie de un indice bancar de referinţă (ROBOR revizuibil la fiecare 3 luni). Valoarea acestor indici la data modificării este cea publicată de către organizaţia de reglementare aferentă (BNR), cu două zile lucrătoare anterior, şi poate fluctua. Ca urmare a acestor variații la nivelul întregii piețe, valoarea ratelor tale lunare va creşte sau va scădea.
În cazul în care veniturile obţinute de tine sunt în altă monedă decât cea a creditului contractat, fluctuaţia cursului de schimb valutar, poate afecta posibilitatea de plată.
Veniturile dumneavoastră pot varia. Vă recomandăm să vă asigurați că veți putea achita ratele lunar, în cazul în care veniturile dumneavoastră vor scădea.

Aplică online şi completează informaţiile solicitate sau sună la 021 30 40 300, iar un reprezentant Crédit Agricole Bank îți va prezenta o ofertă personalizată.

Te aşteptăm într-una dintre sucursalele Crédit Agricole, unde vei primi consultanţă gratuită şi ajutor în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditului.

Sunt doar câțiva paşi până la obţinerea unui împrumut:

1. Completezi cererea de credit şi semnezi acordul de consultare a veniturilor în baza de date a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), formular folosit în locul adeverinţei de venit sau a cuponului de pensie.
2. Prezinţi documentele imobilului pe care vrei să îl achiziţionezi şi un evaluator te va vizita în cel mai scurt timp posibil pentru a evalua proprietatea ce urmeaza sa fie ipotecată.
3. Noi vom analiza solicitarea depusă de tine şi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp;
4. Semnezi contractele de credit şi de ipotecă, deschizi un cont în care vei primi banii şi pe care îl vei folosi pentru plata ratelor şi încasarea salariului.

Free WordPress Themes