Asigurari

Prin serviciile de asigurari oferite, Credit Agricole te ajuta sa pui in practica planurile tale de viitor si, in acelasi timp, sa iti protejezi si familia.

Asigurarile asociate produselor bancare reprezinta o baza a sigurantei financiare in momentele neprevazute ale vietii, precum somaj, incapacitatea de munca si piederea venitului sau deces.

Aceste produse acopera cheltuielile cu ratele creditelor, in cazul problemelor mentionate mai sus. Astfel, traiul tau si al familiei tale va deveni mai sigur si lipsit de griji.

Ne-am gandit chiar si la casa ta, locul care te defineste si te relaxeaza, unde te simti in siguranta si esti alaturi de cei dragi. Stim cat de importanta este casa pentru tine. De aceea, noi te putem ajuta sa alegi o varianta extrem de buna a asigurarii acesteia.

Este atat de simplu sa obtii toate tipurile de asigurari de care ai nevoie pentru un credit. Trebuie doar sa intri intr-o sucursala Credit Agricole, iar un angajat al bancii te va ajuta sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste viitorul familiei tale.

Clientii Credit Agricole pot incheia asigurarile asociate produselor bancare direct la sucursalele bancii.
Pentru a integra in oferta sa serviciile de bancassurance, Credit Agricole a obtinut avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor ca Agent de Asigurare Subordonat.
Prin urmare, salariatii bancii sunt autorizati sa incheie clientilor asigurari de imobil si/ sau asigurari de viata. Credit Agricole este inregistrata la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, avand codul unic de inregistrare in Registrul Intermediarilor de asigurari  RAJ182388.

Agentii ce pot incheia politele de asigurare

Free WordPress Themes