Crédit Agricole a castigat primul premiu de cand este prezenta pe piata romaneasca, dupa ce a fost recompensata la categoria “dinamica a creditarii, in segmentul bancilor cu active mai mici de doua miliarde de lei”, in cadrul galei Bancheri de top, organizata de Finmedia, publisher-ul revistei lunare Piata Financiara.

Premiile “Bancheri de top”, ajunse la cea de-a 11-a editie, sunt acordate pe criterii cantitative (active, profit, depozite, credite, etc.), criterii de dinamica (structurate pe paliere ale volumului de active, pentru a asigura acuratete in comparabilitate) si criterii de eficienta.

La eveniment au fost prezente toate bancile din sistemul romanesc.

Crédit Agricole a fost reprezentata la eveniment de catre Daniela Pena, Alexandra Iacobini si Bogdan Iliescu.

Bogdan a ridicat premiul acordat de Piata Financiara, el recunoscand ca banca a avut intr-adevar un an bun si ca se vor mai auzi lucruri bune despre noi in mediul financiar romanesc.

“Intr-adevar am avut o dinamica buna a creditarii in 2017, iar ambitiile noastre respectiv proiectele viitoare sunt la nivelul dimensiunii grupului din care facem parte. Strategia noastra este una de dezvoltare, sustinem mediul de afaceri din Romania cu o oferta foarte competitiva, oferim servicii de calitate si in acest sens cu siguranta ne vom reintalni in mediul financiar-bancar”, a declarat Bogdan Iliescu la ridicarea premiului.

Directorul general-adjunct, Jean-Paul Pinchon, considera ca premiul primit de CABR reprezinta o incununare a eforturilor concentrate ale bancii.

“Acest premiu este o incununare a eforturilor noastre, o realizare care ne obliga sa confirmam in viitor. A fost o muncă asiduua, care in cele din urma nu a trecut neobservata in piața financiara. Multumesc in mod special echipelor comerciale ale bancii”, a spus Jean-Paul Pinchon.